onsdag den 29. august 2012

Elefant wallstickers ...

Min mand er i fuld gang med at bygge børneværelse til næste ankommende - konen besluttede jo at han  ikke kunne få værelse i det værelse det allerede er færdigt ... hmmm ... Men det bliver godt :-)

Det et ikke de store projekter der bliver gjort det vilde ved lige i øjeblikket for mit vedkommende - jeg hygger mig derimod med småprojekter der ikke er så tidskrævende.

I denne omgang er det wallstickers til det kommende børneværelse.




Wallstickerspapiret er resterne fra tøsebarnets værelse hvor det var sommerfugle der blev lavet. Vil du også lave wallstickers så kan du købe papiret på Trendsales til gode penge.

mandag den 27. august 2012

Ny header ...

... der bliver altså stadig leget lidt med computeren - måske jeg bliver helt godt engang :-)

I denne omgang er det denne nye header, ind til videre er den kun på prøve - så må vi se om den skal have lov til at blive.


Hvad synes i - skal den blive på bloggen?

onsdag den 22. august 2012

Labels ...

... eller bare et forsøg på det. Jeg har siddet her og leget lidt med diverse programmer på computeren. Egentligt ikke noget jeg før har brugt tid på - men blev lidt inspireret af alle de fine labels der suser rundt her i blogland.

Jeg er jo ikke meget til en bestemt skabelon, vil helst have det hele så personligt som overhovedet muligt og samtidig vil jeg også gerne lave det hele selv (til tider en helt umulig kombination). Men til resultatet:


Ind til videre er de dog kun printet på almindelig kopipapir, da jeg stadig leger - de kunne jo også være runde eller en helt anden form .... men de passer nu ret godt til bloggen.

Hvad synes i - er de personlige nok?
(i må lige bære over med billedkvaliteten, da de har været en tur i scanneren - der er helt klare og tydelige i virkeligheden).



mandag den 20. august 2012

Nye klæder ...

eller hvad vi nu skal kalde det.

Tøsebarnet er stadig største bruger af Ipad´en, og derfor befinder den sig også en del i tasken. Derfor har jeg hæklet dette etui.




Denne gang er det en pastel drøm af farver (normalt ikke det jeg vælger først), men er rigtig godt tilfreds med resultatet.

onsdag den 15. august 2012

På bar bund ...

I går fandt vi så ud af hvilket køn det kommende barn bliver ...


Der var ingen tvivl om at vi venter en lille DRENG - nu føler jeg mig da godt nok på bar bund, jeg aner jo intet om at have en dreng.

Dog glæder jeg mig til at hygge med lidt baby ting, men ved overhovedet ikke hvor jeg skal begynde - så hvis nogen af jer har nogle gode links til baby lir, så smid dem venligst i kommentar feltet :-)

mandag den 13. august 2012

Feriehækling ...

... Ferien er slut og jeg er igen tilbage efter 14 dages total fravær.

Vi har haft en fantastisk ferie og virkelig nydt hvert et sekund. Men det er nu også skønt at komme hjem igen - tilbage til alle mine elskede ting, heriblandt garn, stof og symaskine.

Lige inden ferien startede jeg op på et yderst farverigt projekt - og der er da også blevet hæklet lidt videre på det i løbet af ferien. Det er ikke helt færdigt endnu (men snart - forhåbentligt), så det endelige resultat må i vente lidt på ... men en smagsprøve kan i godt få.


Jeg er så glad for resultatet ind til videre, og glæder mig som et lille barn til jeg er færdig. Kan i gætte hvad det er jeg har gang i?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...