fredag den 30. september 2011

Fødselsdagsgave til tøsebarnet

Næste weekend fylder tøsebarnet 3 år. Hun mangler ikke det vilde, men var så inspireret af hende her og hendes fantastiske pusletasker, at det bare skulle afprøves. Det er lykkes mig at lave en - men hold da op et arbejde, alt respekt for Christina, der efterhånden har lavet mange.

Her kommer lige et par billeder af det endelige resultat:


















Jeg håber tøsebarnet bliver glad for den, det tror jeg - hun bruger rigtig meget tid på hendes dukker. Håber I alle får en god weekend.

onsdag den 28. september 2011

Hækleetui

Lene du er både skøn, skønnere og skønnest. Tusind Tak for en fantastisk dag, med meget lækker porretærte - mums. Men efter lange og temmelig besværlige overvejelser lykkes det os faktisk at får lavet et super skønt hækleetui. Og jeg er total glad for det.


Elsker farverne og sammensætning og er så glad for målebåndet indeni, det er så meget mig. Der er ingen tvivl om at det kommer med på alle fremtidige hyggeaftner.

Stoffet er køb hos Modestoffer i Vejen, og kan også købes her på hjemmesiden.

Jeg håber helt sikker at vi lave sådan en hyggelig dag igen, nu ved jeg jo hvor hun bor.

mandag den 26. september 2011

Total Panik

I morgen skal jeg hjem til søde (virkelig søde) Lene, der har tilbudt at hjælpe mig med at lave et hækleetui. Hun laver de skønneste af slagsen og har kigget længe efter dem.

Men men men ...

Jeg aner bare intet om hvad pokker jeg nu skal tage med - hvad farve, hvilket slags stof og hvordan har jeg egentlig så lige tænkt mig at den skal se ud - ja, det ved jeg så virkelig ikke. Her er noget af det der ligger på bordet lige nu:

Jeg har gået og tænkt, tænkt og mere tænkt hele dagen og der kommer intet. HALLO HALLO hvor pokker blev hende den kreative, farverige, planlæggende og organiserede af - tror jeg har tabt hende.

Åh Lene, hvis du læser dette - så kan du godt begynde at forberede dig! Med mindre jeg drømmer mig til den perfekte ide i nat, så kommer du altså på prøve. Men jeg glæder mig.

Tror det er godt jeg har klargjort lidt bestikkelse - det får jeg uden tvivl brug for.

søndag den 25. september 2011

Skønt efterårshygge

Her hjemme er det rigtig blevet efterår når kastanjerne begynder at trille ind af hoveddøren. Vi har et kæmpe stort kastanjetræ ca. 6 meter fra vores hoveddør, og lige nu styrter kastanjerne ned.

Tøsebarnet samler og samler - og hvad skal vi så bruge dem til. De to spande hun har samlet her de sidste par dage, er taget med indenfor og brugt til hyggelige efterårs dekorationer.


Hun bliver altid så glad, når hun har været med til at pynte hjemmet.

Vi synes træet er enormt hyggeligt, men hvor blev vi overrasket over hvor meget sådan et træ egentlig sviner. Det sviner faktisk næsten hele året rundt. Det er ikke et vi har plantet det stod her og har sikkert stået her siden 1934 hvor huset er opført.


Under træet er der lavet en hyggelig lille bænk af sten, og hvem kan da få sig selv til at fælde så yndigt et træ, med så meget historie. Det bliver i hvert fald ikke os. Så naboerne kan klage alt det de vil.

torsdag den 22. september 2011

Give Away

Flere har kommenteret de skønne papirslanterner og derfor bliver de nu til min første Give Away. Pakken indenholder: DIY til foldning, 12 stk hjemmelavet lanterne papir, samt en lim.

Hvis du har lyst til at deltage er reglerne som følgende:
1 lod: blive/være fast læser + kommentar
2 lodder: blive/være fast læser + kommentar + link til give away (du må gerne låne billedet)

Husk at skrive hvor mange lodder du deltager med. Der bliver udtrukket en vinder d. 22 oktober, måske senest den 23 da min lillesøster skal giftes.

OBS: Har du ingen blog, så husk at skrive din mail så jeg kan få fat på dig.

Min lillesøster skal giftes

Ja overskriften siger jo det hele. Denne dejlige begivenhed finder sted om præcis en måned. Så stort Tillykke til min dejlige lillesøster og hendes kommende mand.



Billedet er fundet via Google.

Det er mig der har fået æren af at lave kjolen, og synes da bestemt det er vildt fedt, men er altså også bare en smugle under tidspres. Men ingen tvivl om at jeg nok skal nå det. Og den bliver fantastisk.

Nå men mens jeg nu knokler på livet løs med kjoler, kager og diverse andet til denne skønne dag, så kan du være med i min første give away der bliver skudt igang senere idag. Så kig forbi igen senere.

tirsdag den 20. september 2011

Efterårsbuket

I weekenden havde jeg besøg af min mor, hvilket altid er en fornøjelse. Da vi er ved at forberede middagsmaden sender jeg hende en tur i køkkenhaven efter purløg - det tager enormt langt tid. Og hvad kommer kvinden så ind med - BLOMSTER. "Jeg tager lige dem her med hjem" siger hun, jeg tror jeg får fremstammet et eller andet mens jeg står der undrende. Jeg har sgu da aldrig taget blomster med ind - hmm hvorfor mon? Tror det er helt fra min barndom hvor vi bestemt ikke måtte plukke havens blomster!

Hvis min mor kan tillade sig at plukke blomster i MIN have, så kan jeg vel også:

Har faktisk aldrig rigtig tænkt over, hvilke blomster jeg har i haven der også kunne pynte indenfor. Det må være et nyt mål til det kommende år - pluk flere blomster og er der ikke nok så plant nogle (mange) flere. Godt så, det prøver jeg.

søndag den 18. september 2011

Regnvejrsdag

På søndag en lidt kedelig regnvejrsdag er det altså enormt lækkert med lidt farve og god varme fra brændeovnen. Vi har brugt dagen på at hygge med mormor og lidt syning som desværre ikke er klar til fremvisning endnu.
Vi har anskaffet os endnu en voksdug, det er så praktisk med barn i huset, den blev lagt på bordet i dag og pyntet med lanterner. Det er så lækkert at hygge på en søndag.




Her kan I også lige se lanterne med lys i. De er faktisk meget kønnere end forventet.

fredag den 16. september 2011

Fredag d. 13?

Der er gået helt galt i kalender systemet herhjemme. Det har virkelig været en fredag den 13 idag også selvom kalenderen siger noget andet.

Jeg startede ud med at falde ned af tappen, så har smadder ondt i halebenet. Min bil stod af præcis som jeg parkerede på arbejdspladsen - ved ikke lige hvad den fejler, men der var temmelig meget røg og nu er den så på værksted. Så prøvede da at ringe til autohjælp for første gang - altid spændende. Min søde mand kommer så og henter mig til fyraften - og på mystisk vis kom jeg til at hive rul-ned-knappen til vinduet af!

Det går da bare helt af H til.
Så på en eller anden måde er det vel tilladt at jeg kravlede lige hjem på sofaen og lå der lidt - der kunne jeg ikke ødelægge så meget.
Hen på eftermiddagen samlede jeg mod til mig og forsøgte mig lidt med symaskinen - min mand frarådede det ellers meget kraftigt - men fik da lavet overstående bankotaske til min lillesøster. 

Og må vel hellere lige informere om at jeg ikke har ødelagt symaskinen.
Rigtig god aften til alle, håber i har haft en bedre dag end mig.

onsdag den 14. september 2011

Shopping

I dag har den stået på den helt store shoppingtur, med min mor og lillesøster. Der skulle handles papirsforme og stof til tre kjoler til en temmelig stor begivenhed der finder sted i oktober - i skal nok høre nærmere.

Så kom jeg altså også lige til at tage dette med hjem:
Zpagetti garn i lækre pastelfarver - jeg glæder mig allerede til at komme i gang med at hækle i det, men det bliver desværre ikke i aften, da det er familiens bankoaften. Så kryds i lige fingre for at jeg vinder lidt, som kan dække bare en lille del af alle de penge jeg har spenderet idag.
Rigtig god aften.

mandag den 12. september 2011

Afrikansk blomster taske

Min nyeste sag af en taske fik hanken påsat sent fredag aften og lørdag tilbragte den til blogtræf. Her blev den vist frem og beundret. Og der er da også en af de andre bloginder der har vist et billede af den, allerede inden den nu lander på min egen blog.

Tasken er lavet ud fra inspiration fra internettet dog uden nogen opskrift. Det skal dog lige siges at sekskanterne fandt jeg en rigtig nyttig og forståelig vejledning til her.












Beklager lige den ringe billedekvalitet, men har nu brugt 3 dage på at finde opladeren til kameraet og endelig lykkes det. Den er hæklet i bomuldsgarn og er blevet rigtig lækker.
Nu vil jeg synke ned i sofaen med fjernbetjeningen for nu står den på tøsefjernsyn.

søndag den 11. september 2011

Blogtræf

Jeg ved godt indlægget her kommer lidt sent, da blogtræffet var i går. Det var super hyggeligt at møde og tilbringe dagen med en flok super skønne damer. Hjemme ventede datteren der havde savnet sin mor hele dagen, og min lillesøster var her hele aften, så indlægget måtte vente.

Det var virkelig hyggelig, snakken gik og der var rigeligt med lækkert mad. Her kommer lige et par billeder:



Alle deltagere fik også en rigtig nice goodigbag med hjem.
Så tusind tak til alle for en rigtig hyggelig dag.

fredag den 9. september 2011

Flere Papirs Lanterner

Papirproduktionen er færdig - og langt om længe er der blevet lavet papirs lanterner i flere forskellige farver  til hjemmet. Papiret kommer med til blogtræf i morgen og så håber jeg de andre får lyst til at lave nogle.
Beklager den dårlige belysning, men mit kamera er løbet tør for strøm og iphone er bare ikke verdensmester i billeder.

tirsdag den 6. september 2011

Testkørsel

I dag fik jeg så startet op for det nye vidunder der blev nævnt i går. Den blev trådet uden problemer og kørte da også derudaf med den skønneste summelyd. Den larmer minimalt, slet ikke som den gamle hakker. Der blev prøvet lidt forskellige sting, lidt programmeringer og det bedste af det hele - der blev lavet knaphuller. Luxusdyret gør virkelig alt arbejdet for én. Det er lige før at man ikke behøver være til stede. Her kommer lige et billede af min prøveklud, for har endnu ikke fået syet noget lækkert:
Glæder mig allerede til de næste mange syprojekter, det kommer jo til at gå som en leg.

mandag den 5. september 2011

Jeg er så glad for min nye ...

... symaskine. Det er min lidt forsinkede fødselsdagsgave fra min over dejlige mand (han kalder det bestikkelse - for hvad, vides ikke præcist). Jeg skulle jo lige bestemme mig for hvad det skulle være for en. Jeg har valgt denne lækre sag:


Jeg elsker den allerede og har faktisk ikke engang fået sat strømstikket i endnu. Jeg har ikke rigtig tid her til aften, så har besluttet at vente til i morgen hvor jeg har fri. Så må vi jo se om jeg overhovedet kan få gang i denne yderst tekniske sag af en symaskine.

Jeg håber på det bestemte - men skal nok lave en opdatering på om jeg også elsker den i morgen.
Det kan vel ikke blive værre end en gammel tingest fra Bilka, til omkring 600 kr. Købt inden jeg startede med at sy, og dens eneste formål var at lægge mandens arbejdsbukser op.
Vi snakkes ved i morgen.

fredag den 2. september 2011

PapirProduktion

Der er lidt stille i disse dage. Stilheden skyldes ikke mangel på krea, men nærmere mangel på timer i døgnet. Jeg synes slet ikke at kunne følge med.

Herhjemme er der lige nu gang i den helt store papirproduktion. Papiret skal bruges til lanterner. Nogle bliver til mig selv, nogle til min far (der rent faktisk synes de er blevet en succes) og nogle skal nok med til blogtræffet næste weekend i Kolding - jeg glæder mig vildt meget til at møde de andre "krea-damer".

Papirproduktionen har overtaget hele kontoret - i hvert fald gulvet:

Det skal nok blive godt. Det er en fornøjelse at sidde der og blande farver - helt afslappende. Jeg har eksperimenteret en del og har da også gjort klar til en kommende DIY på hvordan man kan lave papiret.
Rigtig god aften.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...